2023 Seçkin Mezun Ödüllerinde Yılın Akademik Alanda Başarılı Mezunu Gökhan Uşma ile tanışın.

Birçok bilimsel projede çalışıp çağdaş tasarım yaklaşımlarına dair araştırma yapmıştır. 10. Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali Seçki Listesindeki başarılarının yanı sıra uluslararası hakemli dergilerde birçok makalesi yayımlanmıştır. Ayrıca uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan kitaplarda ve bildiri kitaplarında da bildirileri basılmıştır. CICOP Italy ofisinde ise editörlük yapmıştır. Aynı zamanda Adana Alparslan Türkeş Bilim Ve Teknoloji Üniversitesinde 2017-2021 yılları arasında araştırma görevlisi, 2022 yılında ise doktor öğretim üyesi olmuştur. Üniversite Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz birimiyle birlikte Üniversite Yabancı Öğrenci Seçme ve Değerlendirme Komisyon Üyesi, Bölüm Başkan Yardımcılığı, Anabilim Dalı Başkanı ve Bölüm Akademik Teşvik Komisyonu Koordinatörü göreviyle Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknolojisi Üniversitesinde idari görevlerine devam etmektedir.