Altınbaş Üniversitesi, 3 Kategoride Dünyanın İlk 300 Üniversitesi Arasında!

Üniversitemiz, bu yıl ilk kez girdiği Times Higher Education (THE) Impact Ranking 2021’de 17 kalkınma hedefinin tümünden puan alarak uluslararası bir üniversite olma kimliğiyle kalitesini tescilledi!

17 temel kriter üzerinden yayımlanan (THE) Impact Ranking 2021 sonuçlarına göre, “Karasal Yaşam”, “Barış ve Adalet”, “Yoksulluğa Son” kriterlerinde dünyada ilk 300, tüm ölçütlerin yer aldığı genel sıralamada ise dünyada 601-800 aralığında yerimizi aldığımızı bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Yalnızca akademik başarıları değil, üniversitelerin yoksullukla mücadele, sürdürülebilir çevre, kadın hakları gibi konulardaki çalışmaları ve performansı da incelemesi nedeniyle çok değerli bir çalışma olan THE Impact Rankings’te emeği geçen tüm Altınbaş Üniversitesi ailesine minnettarız.