Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz Mezunlar Buluşması’nı size duyurmaktan mutluluk duyarız.
Tüm Altınbaş Üniversitesi mezunlarını 4 Ağustos Pazar günü, Mahmutbey Yerleşkesi arka bahçede üçüncüsünü organize edeceğimiz etkinliğimize davet ediyoruz!
Barbekü istasyonunda leziz yiyecekler, çekilişler, müzik/karaoke, sponsor firmalarımızın stantları ve çok daha fazlası sizi bekliyor.
Çekiliş hediyelerimiz: 1 mezuna Kaş’ta çift kişilik 2 gecelik konaklama, 1 mezuna yurt içi gidiş-dönüş uçak bileti, 1 mezuna Litera Restoran çift kişilik akşam yemeği, 1 mezuna Altınboynuz spor kulübü 1 yıllık üyelik, 2 mezuna Altınbaş Mall termos, Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi’nde 5 mezuna diş temizletme ve çok daha fazlası…
Not: Etkinlik girişi Altınbaş Üniversitesi mezunlarına ücretsiz olup, etkinliğe kaydolmanızı önemle rica ederiz.