İlettiğimiz anket sonuçlarına göre en çok talep edilen şarkıcı UFUK BEYDEMİR Altınbaş Üniversitesi mezunlarıyla buluşuyor!

24 Şubat Cumartesi günü, saat 19:30’da Gayrettepe Yerleşkesi 100. Yıl Konferans Salonunda (Kat B2) gerçekleştireceğimiz konsere hepinizi bekliyoruz!

• Konser ücreti kişi başı 250 Türk lirasıdır.
  • Her mezunumuz Altınbaş Üniversitesi dışından +1 katılımcı getirebilir.
  • Konser alanında oturma düzeni olmayacaktır. “First come, first served” geçerlidir.
  • Mücbir sebepler dışında ücret iadesi yapılmayacaktır.

Konsere katılmak isteyen mezunlarımızın https://forms.gle/JSVyS7KH2kyJDTWt7 üzerinden konser kayıt formunu doldurmalarını önemle rica ederiz. Formu iletmeniz ardından e-posta yoluyla ödeme ile ilgili adımlar tarafınıza yönlendirilecektir.

Not: Gayrettepe Yerleşkesi 100. Yıl Konferans Salonunun kapasitesi nedeniyle konser için kısıtlı bir kontenjan bulunmaktadır. Bu nedenle, konsere katılmak isteyen mezunlarımızın yukarıdaki formu doldurmalarını ve ödeme adımlarını mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirmelerini rica ederiz.