Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Mezunlar Buluşmasına gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. 🤩

Mezunlarımız, değerli sponsorlarımızdan; Colombia Coffee, Altınkılıç, İBB ve The Purest stantlarına uğrayıp eşsiz ürünlerini deneme fırsatı buldular.

Mezunlarımız, Elektrikli, Otonom ve İnsansız Araçlar Uygulama ve Araştırma Merkezimizin faaliyetlerini inceleyip, Eva Team’in gösteri sürüşünü izleme fırsatı buldular. Ayrıca, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültemizin kıymetli öğrencilerinin tabloları incelediler.

Mini golf, dondurma ve pamuk şeker stantlarına yoğun ilgi gösteren mezunlarımız, karaoke ve canlı müzikle devam eden etkinliğimizde keyifli dakikalar geçirdiler ve çekilişte kazandıkları hediyelerle günü sonlandırdılar.

Sizlerle tekrar buluşmak için sabırsızlanıyoruz! 🙏🏼